MISIUNEA NOASTRĂ
Compania noastră își desfășoară activitatea în domeniul resurselor umane, potrivit activitații principale a societatii. Profilul societatii noastre este munca prin agent temporară. Fiind o companie specializată în angajare temporară, gestiune și recrutare, suntem țn permanență cautare de personal în vederea angajării pentru a satisface cerințele partenerilor noștrii.
Prin consilierii noștrii, punem la dispoziția fiecărui client posibilitatea informării asupra tuturor aspectelor ce presupun angajarea prin încheierea unui contract individual de muncă și desfășurarea activității acolo unde este solicitat.
Încercăm în permanentă să oferim noi oferte de muncă temporară atât în Romania cât și în țările Uniunii Europene, venind în acest fel în sprijinul celor care doresc un loc de muncă atractiv, potrivit profilului fiecarui candidat.

Compania noastra actioneaza ca angajator pentru personalul de care clientul(firma externa) are nevoie, preluand in acest fel responsabilitatea pentru intreaga activitate legala, administrativa si financiara asociata respectivilor angajati. Personalul pus la dispozitie(avocati/consultanti/departament contabil)va furniza clientului-partenerului activitatile si serviciile necesare, sub directa  supervizare si conducere a acestuia.
Beneficii:
-acces la solutii practice si personalizate in cazul in care apar nevoi de personal neasteptate sau pentru intervale de timp determinate.

-eliminarea poverii asociate procesului de angajare, administrare a personalului si posibilitatea de a aloca mai multe resurse pentru dezvoltarea afacerilor.
– acces la cele mai bune cunostinte si resurse, atunci cand acestea nu sunt disponibile intern.
siguranta privind administrarea completa, la timp si cu acuratete a problemelor asociate activitatilor de resurse umane.
acces la servicii de consultanta specializata in ceea ce priveste chestiunile de salarizare si legislatie a muncii.
flexibilitate, adaptabilitate la nevoile clientului.
reducerea riscurilor asociate procesului de calcul salarial si siguranta aplicarii cu acuratete a celor mai recente prevederi ale legislatiei muncii.
– un mai mare control in ceea ce priveste bugetarea si urmarirea unor costuri pentru activitati administrative mari consumatoare de timp si resurse.
un cost ce presupune cheltuieli potrivit facturilor fiscale emise de catre partenerul roman.
identificarea de salariati potrivit profiliului solicitat.
-salariati pusi la dispozitie pe perioada determinata si cu remuneratie negociata.
economie de timp si bani.

Haide-ți să

Lucrăm împreună!