Da! WorkLease incurajeaza doar munca bazata pe un contract ferm de munca.

Puteti trimite CV-ul in limba Romana chiar daca aplicati la un job din strainatate.

Da, exista astfel de locuri de munca.

Salariile afisate au caracter informativ, este afisata suma maxima pe care este dispus un angajator sa o plateasca pentru un candidat la respectivul loc de munca, salariul maxim depinde de calificarea si experienta profesionala a candidatului. In momentul cand sunteti selectat de catre angajator WorkLease va contacteaza si va prezinta contractul de munca in care este precizat clar salariul si termenii contractuali, dvs. decideti daca doriti sa acceptati oferta respectiva de munca.

Da, puteti aplica daca considerati ca sunteti potrivit pentru acel loc de munca. Nu abuzati cu zeci sau sute de aplicari pentru acelasi tip de loc de munca fiindca riscati sa fiti blocati permanent de sistemul de aplicatii WorkLease.

Procesul de recrutare difera in functie de angajator si de cerintele lui. In general acest proces include interviuri prin telefon sau videoconferinta(in general prin Skype) direct cu angajatorul sau cu un consultant WorkLease. In urma acestor interviuri veti primi raspunsul final de angajare.

Aceste detalii se stabilesc in urma interviului cu angajatorul. Majoritatea angajatorilor cu care colaboreaza WorkLease ofera asistenta privind cazarea dar aceasta facilitate depinde de fiecare angajator in parte. Exista angajatori care ofera facilitati privind transportul.

Dupa ce ati aplicat cu success veti fi redirectionat pe pagina care confirma aplicatia dvs. Veti primi si un email de confirmare.

Ne puteti contacta prin email, insa noi recomandam sa folositi platforma noastra WorkLease pentru a avea cele mai mari sanse sa fiti selectati pentru un job.

Pentru a aplica cu succes trebuie sa accesati pagina respectivului loc de munca, apoi click pe butonul verde „APLICA JOB” buton pe care il gasiti afisat in cadrul fiecarui anunt. In fereastra care vi se deschide trebuie: sa completati NUME, PRENUME, EMAIL, TELEFON, sa atasati CV(preferabil in limba engleza) CV in format .DOC sau .PDF, sa completati cu grija codul antispam, sa cititi si sa acceptati “Termeni si conditii” si “Politica de confidentialitate” WorkLease. Dupa ce parcurgeti acesti pasi cu succes veti primi un mesaj si un email care confirma aplicatia dvs!

WorkLease nu percepe comision, taxe de mediere, taxe de procesarea dosarului si nici alte taxe ascunse. Cu WorkLease ai locuri de munca in strainatate sau in Romania fara comision!

Ai aplicat online la un loc de munca prezent pe platforma WorkLease? Echipa noastra va selecta si va contacta cei mai buni candidati pentru acel loc de munca, in cel mai scurt timp posibil.